Healing

Balans i livet

Healing ger en djup avslappning då du släpper stress, spänningar och blockeringar som hindrar din kropp att må bra.

Det är bra om du är så avslappnad som möjligt när du kommer till mig. Stäng av mobilen en stund innan och glöm vardagen.


Healing sker på ett ögonblick. De som tar “tid” är för personen/kroppen att “besluta sig” att ta emot healingen, att läka.


Före och efter healingen samtalar vi om vad den kan innebära och om du upplevt något speciellt under healingsessionen. Samtalet är ett fint verktyg i våra funderingar kring livet. Healing kan ses som ett komplement till vår traditionella sjukvård.

Healing betyder helande. Kroppen strävar alltid efter balans, som allting annat här i livet. Vid en healingsession får kroppen tillgång till balanserad energi och kan på så sätt få möjlighet att komma i bättre balans. 

Healingen kan komma i många former, ibland ögonblicklig och kraftfull, ibland så stillsamt att förändringen inte märks förrän veckor eller månader efteråt.


Förutom att fysiska symtom kan försvinna så kan healingen ta en form som vi vanligtvis inte förknippar med healing. Det kan t.ex. vara gamla trauman och rädslor som upplöses, upplevelser av att relationer förändras och förbättras eller att livet plötsligt "faller på plats".  Jag ser healing som en process

Flera metoder

Inom healingområdet finns det flera olika tekniker. Min övertygelse är att vi alla använder samma källa.

När man arbetar med healing så är man ett verktyg för helande energi. Som healer sätter jag mig själv åt sidan och låter mig användas som ett redskap.


Den som ger healing är inte själv någon "helare" egentligen, utan är den som har förmågan att kunna vidarebefordra de läkande energier som finns runtomkring oss.


Energierna initieras av din healer i början av en session, och fortsätter att arbeta långt efter ditt besök har upphört.